Newsletter

BNLM změnil trasu, pořád je možnost se přihlásit

5.1.2018   
Foto

Už se nemůžete dočkat, stejně jako my? Do startu prvních závodů série SkiTour zbývají už jen hodiny. Na Bedřichovský Night Light Marathon se ale stále můžete zaregistrovat a to od 16 do 18 hodin na místním stadionu.

 

Trasy závodů volnou i klasickou technikou jsou připraveny. Hlavní otázkou byla trať nejdelších závodů. Nakonec zvítězila varianta na dva okruhy. Celková délka se tak protáhla z 28 na 30 kilometrů. Do druhého okruhu vyrazí běžci přímo z Nové louky, nevrací se tedy na stadion. Časovým limitem je dojezd vítěze závodu do cíle. Poté už nebudou další závodníci vpuštěni do druhého kola a bude jim započítán výsledek na 17,5 kilometru technikou.

Další změna se týká také dojezdů všech závodů. Běžci se budou na stadion vracet po závodní pětce od Buku. Více informací o trasách naleznete ZDE.

Registrace na dnešní i zítřejší závody jsou možné dnes na místě od 16 do 18 hodin přímo ve stanu registrací na bedřichovském stadionu. Dnes jsou na programu závody volnou technikou. Zítra čeká běžce klasika.

Volné kapacity:

5. 1. VW Bedřichovský NLM 17,5 km volně: 50 závodníků
5. 1. VW Bedřichovský NLM 35 km volně: 100 závodníků

6. 1. Bedřichovský NLM 10 km klasicky: 34 závodníků
6. 1. Bedřichovský NLM 17,5 km klasicky: 120 závodníků
6. 1. Bedřichovský NLM 35 km klasicky: 120 závodníků
6. 1. Mini Bedřichovský NLM: 100 závodníků

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko