Newsletter

Rekordní Night Light Marathon volně, klasicky i na desítce

6.1.2018   
Foto

Letošní ročník Bedřichovského Night Light Marathonu byl výjimečný hned z několika důvodů. Poprvé se jelo klasickou technikou, poprvé se jelo na desetikilometrové trati a vůbec poprvé počet účastníků atakoval číslo 1 000.

"Jsme moc rádi, že o první závody sezóny byl takový zájem. Téměř 1 000 závodníků je skvělé číslo. Navíc dorazilo i přes 130 dětí. Právě přivádět do stopy i začátečníky a rodiny s dětmi bychom chtěli v dalších závodech seriálu," řekl David Douša z organizačního týmu.

I proto pořadatelé do programu přidali běhy na 10 kilometrů, které se konají pod patronací TV Nova. Vítězem druhého dne byl však opět Jiří Ročárek, který vyhrál nejdelší závod na 30 km. "Sezóna mi začala dobře," smál se spokojeně v cíli. "Vyhrát ve dvou dnech dva závody, to je fajn."

To má pravdu, každopádně uspěli i další, dá se říct, že všichni, kteří dorazili do cíle. Velký obdiv se dostal například Kláře Moravcové, ta vyhrála novou trať na 10 km dokonce mezi všemi účastníky, tedy i mezi muži. 

Bedřichovský Night Light Marathon je za námi, děkujeme všem za účast. Nezapomeňte, že už v úterý 16. ledna končí registrace na Kašperskou 30. Uvidíme se tam. Skol!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko