Newsletter

Volit prezidenta můžete i na Karlovské 50. Budete ale potřebovat voličský průkaz

17.1.2018   
Foto

Účastníci Karlovské 50, kteří by chtěli ve druhém kole prezidentské volby hodit svůj hlas do urny ve Velkých Karlovicích, si musejí nejpozději do 24. ledna vyřídit voličský průkaz. Pokud jste tedy doposud s registrací na Karlovskou 50 váhali právě z důvodu volby hlavy státu, už nemusíte.

Třetí závod série ČEZ SkiTour se koná ve Velkých Karlovicích 26. a 27. ledna. Druhé kolo prezidentské volby proběhne ve stejném termínu.

Pokud se na závody do Velkých Karlovic chystáte, nemáte zde trvalé bydliště a rádi byste na Karlovské 50 volili, budete potřebovat voličský průkaz. Žádost můžete podat prostřednictvím osobní datové schránky, poštou či zásilkovou službou nejpozději do pátku 19. ledna. Další možností pak je zažádat si o voličský průkaz osobně na obecním úřadě v místě trvalého bydliště.

"Obecní úřad, popř. zastupitelský úřad v této době může vydávat voličský průkaz nejpozději do 2 dnů před prvním dnem hlasování ve druhém kole volby, tj. do 24. ledna 2018 do 16.00 hodin," uvádí ministerstvo vnitra na svých webových stránkách. Podrobnější informace naleznete zde. Pokud by vás zajímalo, jak se ve Velkých Karlovicích volilo v prvním kole, podívejte se zde.

Přihlásit se na Karlovskou 50 můžete zde. Cenově výhodnější online registrace končí také 24. ledna. Zaregistrovat se na závody za plnou cenu můžete také ve dnech konání závodu přímo v budově základní školy ve Velkých Karlovicích.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko