Newsletter

Karlovská 50 je kvůli nedostatku sněhu přeložena na 10. února

23.1.2018   
Foto

I když na většině českých hor poslední dny přibyl nový sníh, ve valašských Beskydech a na tratích kolem Velkých Karlovic to neplatí. Proto se pořadatelé třetího závodu seriálu ČEZ SkiTour rozhodli závod Karlovská 50 přeložit na náhradní termín.

Tím bude druhá únorová sobota, tedy 10. února, kdy se pojedou všechny dospělé závody na 10, 25 a 50 km klasicky. Mini Karlovská s dětskými závody se uskuteční o den dříve, tedy v pátek 9. února. Časy startů zůstávají stejné.

Na trati Karlovské 50 je na loukách aktuálně kolem 10-15 cm většinou prachového sněhu bez zmrzlého podkladu. V lesních úsecích pak ještě méně, místy vůbec. Předpověď pro tento týden nehlásí už žádnou další sněhovou nadílku. Koncem týdne má navíc přijít oteplení s teplotami až okolo 4 stupňů Celsia. Podmínky na náhradní, výše položené, trati jsou podobné. V takové situaci neexistuje bohužel možnost závod uspořádat v regulérním termínu.

Všichni přihlášení závodníci jsou automaticky přihlášeni na nový termín. V případě, že se závodu v náhradním termínu nemohou zúčastnit, je pro ně připravený kontakt na pořadatele závodu na velkekarlovice@volny.cz.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko