Newsletter

Ve Velkých Karlovicích se pojedou pouze dětské závody

26.2.2018   
Foto

Nepříznivé sněhové podmínky ve Velkých Karlovicích bohužel nedovolí uspořádat poslední závod seriálu ČEZ SkiTour ani v druhém náhradním termínu. Dospělé závody Karlovské 50 musejí být pro nedostatek sněhu zrušeny.

Organizátoři však mohou díky uměle zasněženému malému okruhu v plném rozsahu uspořádat dětské závody, páteční Mini Karlovská se tedy pojede.

Dětské závody, které se jedou i jako Karlovský pohár dětí a mládeže, se uskuteční v biatlonovém areálu u Obecního úřadu na uměle zasněženém okruhu dlouhém cca 700 m.  Do budovy Obecního úřadu Velké Karlovice se přesune prezence a výdej startovních čísel.  Časový program včetně doprovodných aktivit zůstává stejný a najdete ho ZDE.  

Děti se mohou přihlásit online do středeční půlnoci ZDE.

Všichni závodníci, kteří mají zaplacené startovné na letošní ročník, mohou do 12.3. požádat o převedení startovného na příští rok.  Kontakt na pořadatele závodu je: velkekarlovice@volny.cz. Těm, kteří nepožádají o převod startovného na příští ročník, bude startovné automaticky vráceno v plné výši na účet, ze kterého bylo hrazeno.  

Počet závodů počítajících se do celkového pořadí je upraven, podrobnosti k bodování jsou aktualizovány v sekci "pravidla a bodování".

Celkové pořadí SkiTour v jednotlivých žebříčcích a informace pro SkiTour Mastery budeme finalizovat v průběhu příštího týdne.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko