Newsletter

Mini Karlovská zakončila 11. ročník seriálu ČEZ SkiTour

2.3.2018   
Foto

Ve Velkých Karlovicích se závody uskutečnily netradičně již v pátek, a to na improvizovaném okruhu na umělém sněhu naproti obecnímu úradu. V hlavní roli byly děti, pro které se zde konala Mini Karlovská. Do ní se přihlásilo celkem 208 závodníků.

Největěí zastoupení měli žáci místní základní školy, kteří mají výuku běžeckého lyžování jako součást tělocviku. Mezi diváky si na jejich výkony posvítil sám starosta obce Velké Karlovice a ředitel školy. Oba mohli být s výkony svých "svěřenců" maximálně spokojeni.

Atmosféra kolem trati panovala skvělá, mezi diváky se postavili rodiče, prarodiče a často také sourozenci nebo spolužáci závodníků. Ti všichni povzbuzovali za lepším časem každého ze zúčastněných, kteří startovali samostatně v intervalech. Také v cíli si byli všichni rovni, na krk dostal každý bez ohledu na výsledek unikátní dřevěnou medaili.

Velkou pozornost lákali mladí sportovci z nedalekého Rožnova pod Radhoštěm, kteří ve stejnokrojích působili velmi profesionálně, a znát to bylo i na jejich výkonech. Řada z nich se umístila mezi nejlepšími třemi své kategorie a odnesla si kromě medaile hodnotné ceny od partnerů.

Páteční program tak místo školní výuky patřil běžkám a místním dětem. Ti divákovi svými odhodlanými výkony a elánem nahradily absenci dospělých závodů Karlovské 50, které byly pro nedostatek sněhu zrušeny.

Neplánovaně o den dříve tak skončila sezóna ČEZ SkiTour, za rok pokračujeme, a to již po dvanácté. Sledujte nás, SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko